Valencia Notícies

Mor l'home ferit després d'incendiar-se un habitatge a Gandia

Incendi a Gandia
CONSORCIO DE BOMBEROS DE VALENCIA

El succés s'ha produït sobre les 3.15 hores de la matinada d'este divendres quan s'ha declarat un incendi en un immoble del carrer Calderón de la Barca de Gandia. El mort, de nacionalitat romanesa, ocupaba amb un compatriota un habitatge buït de forma temporal, segons han explicat fonts municipals.

El foc es va originar en una habitació de la casa. En les tasques d'extinció de les flames han intervingut unitats de bombers dels parcs de Gandia i Oliva, segons han informat fonts del Consorci Provincial.

Els fets estan sent investigats per la Policia Científica encara que fonts municipals afirmen que l'incendi es va originar en un matalaf per causes que, de moment, no han transcendit. Segons estes fonts, mentre un dels hòmens va eixir al carrer i va donar avís a la Policia, l'altre es va amagar dins d'un armari fugint de les flames. En l'incendi també ha resultat afectat per inhalació de fum un agent de la Policia Nacional, que ja ha sigut donat d'alta.

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i el seu l'equip mèdic ha atès l'home que presentava cremades de tercer grau en més del 80% del cos, i que ha sigut traslladat fins a l'Hospital La Fe de València, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

loading...