Valencia Notícies

Cs creu que la CVMC hauria de "reflexionar" sobre 'À.': "Començar amb polèmiques no és començar amb bon peu"

En els passadissos de les Corts Valencianes, el parlamentari ha assenyalat que després d'un procés que ha reconegut com a "transparent i net" s'ha triat una denominació que "pareix tindre mil aplicacions ja en empreses privades", va ser usada també per l'Ajuntament de València i "també s'identifica amb el moviment independentista català". "Si li vam sumar les ombres ja tenia amb el passat d'Empar Marco -la directora general- en Tv3, ens inquieta, no ens agrada", ha advertit.

Per açò, considera que el Consell Rector "hauria de replantejar-se si se seguix" avance i amb el desenvolupament del logo i la campanya de comunicació pot "revertir esta situació" perquè "els valencians no volien una televisió com la qual es va tancar, manipulada, però tampoc volen una altra televisió igual i venuda l'independentisme català".

Subiela ha explicat que tirar arrere este procés d'elecció, que tenia unes bases i que ha sigut net "és complicat" i el Consell Rector ha de donar una solució que, al seu parer, no passa per "tancar un sobre i obrir un altre a veure si ens agrada".