Valencia Notícies

L'acusada de matar el seu pare feia manifestacions incoherents a la Policia en ser detinguda

Porta de l'habitatge de Godella on va tindre lloc el crim
Europa Press

Així ho ha indicat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, en ser preguntat per este succés després d'acudir a una xarrada que impartix la Policia Nacional en centres educatius sobre assetjament escolar.

Moragues ha explicat que van tindre coneixement d'este succés ahir sobre les 22.40 hores després que el '112 Comunitat Valenciana' rebera una sèrie de telefonades per part d'alguns veïns que comunicaven que hi havia "una gran renyina" i "sang i algun tipus de baralla" en una vivenda de Godella.

Fins al lloc indicat, una casa situada en l'Avinguda Rocafort de Godella, es van personar agents de Policia Local i Nacional i van trobar una persona de 67 anys morta en el sòl, en el passadís, aparentment amb ganivetades en el cos.

Així mateix, els agents van veure una dona, la filla de la víctima, que feia manifestacions incoherents i tenia sang pel cos, ha informat Moragues.

Esta dona, de 34 anys, va ser detinguda en eixe moment com a presumpta autora d'un delicte de parricidi i va ser traslladada fins a dependències policials, des d'on previsiblement passarà este dimecres a disposició judicial.

Entre la víctima i la filla, els qui vivien sols en l'habitatge, hi havia antecedents de renyines, baralles i disputes. "Tots dos dos tenien una patologia complicada", ha asseverat el delegat. La mare estava internada en un centre de salut mental.