Valencia Notícies

Errejón desvincula el resultat de Vistalegre de les organitzacions territorials: "És en clau nacional"

Íñigo Errejón al costat d'Àngela Ballester a València
EUROPA PRESS

Així s'ha pronunciat Errejón en declaracions als mitjans a València en ser preguntat sobre en quin lloc creu que quedaria el secretari general de Podem i portaveu en les Corts, Antonio Montiel, si la seua candidatura no resulta vencedora en Vistalegre.

Sobre este tema, ha assenyalat que el resultat té una lectura "nacional i s'ha de desvincular de les diferents accions de Podem en els territoris". A més, ha agregat que la formació ha de donar "més autonomia als territoris, més pes polític a les decisions pegades a la nostra gent" i, en definitiva, ha advocat per la federalització de Podem.

Errejón inclou en la seua llista set valencians, entre ells les diputades en el Congrés Àngela Ballester i Rosana Pastor, a més de diputats en el Parlament valencià com Fabiola Meco, Llum Quiñonero i Marc Pallarés.

El dirigent va celebrar este dijous un acte a València, en el qual es va dirigir als presents en valencià durant bona part de la seua intervenció i va assegurar que cada vegada que acudix a la regió "carrega les piles".

En ser preguntat pels mitjans sobre si té la percepció que té major suport que Pablo Iglesias en les bases de Podem a la Comunitat va indicar que no ho sap, perquè caldrà esperar a veure el resultat de la votació, però va insistir en el seu missatge de federalització del partit, que segons va admetre té especial calat en alguns territoris.