Valencia Notícies

C's sobre el presumpte pagament de defenses de Gürtel amb diners públics: "inadmissible", el PPCV "ha d'explicar-ho"

Alexis Marí
C'S

Marí ha considerat "inadmissible" estos suposats fets, "més quan el llavors president del Consell, Alberto Fabra, presumia de línies roges contra la corrupció". Així, ha reclamat a través d'un comunicat que els populars "assumisquen responsabilitats polítiques".

"El PP torna a demostrar que mentix quan diu que lluita contra la corrupció", ha assenyalat el portaveu parlamentari de C's, qui ha criticat que "mentre s'apartava als imputats dels seus càrrecs públics, es pagava el seu defensa amb els diners de tots els valencians, i això demostra la hipocresia del PP".

En esta línia, ha afirmat que "Fabra, que ara és senador, i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, han de donar explicacions", i alhora ha advocat per un major control i transparència a l'ús dels diners públics que reben els partits polítics "per a evitar este tipus de casos".

"Desgraciadament, la corrupció és un suma i seguix a la Comunitat Valenciana i el PP no pot mirar per a altre costat i dir que no s'acorda", ha afegit Marí, qui ha recordat "la proposta de Ciutadans perquè els partits polítics siguen responsables subsidiaris dels casos de corrupció que cometen els seus càrrecs electes amb l'objectiu que estos diners es torne als ciutadans".