Valencia Notícies

Ximo Puig assisteix en Madrid a la inauguració de la nova edició de Fitur

Ximo Puig en Fitur 2017
GVA

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la inauguració de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), presidida pels Reis d'Espanya. Allí ha destacat la necessitat de consolidar la capacitat turística de la Comunitat Valenciana, atès que es tracta d'una indústria "fonamental" per a l'economia del territori.

El cap del Consell ha recordat que el turisme ocupa al 14,4% de la població valenciana i que, a més, aquesta ha sigut la comunitat que més ha crescut en termes de turisme internacional, ja que, entre gener i novembre de 2016, la Comunitat Valenciana va rebre un 16,8% més de turistes internacionals que en 2015, segons dades de l'Agència Valenciana del Turisme. 

Puig ha posat en relleu els "innombrables" atractius turístics amb els quals compta la Comunitat Valenciana, entre els quals destaquen el sol i la platja, però també el turisme cultural i de naturalesa. 

"Tenim segmentat per a cada sector de la població una aventura turística especial i, per açò, aquesta terra és un microcosmos en el qual es poden trobar milers de productes turístics adequats a cada ciutadà, amb uns factors naturals enormes tant d'interior com de costa", ha indicat.