Valencia Notícies

La Universitat de València obri la inscripció per als tallers d'escriptura creativa

S'oferixen nou tallers, amb una durada de 20 hores cadascun, que es repartiran entre els mesos de febrer, març i abril de 2017, i poden participar tant els estudiants de la Universitat de València com la resta de la ciutadania.

Les places són limitades i es cobriran per ordre d'inscripció. La matrícula està ja oberta i es tanca el 12 de febrer de 2017,

segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

L'equip de professorat està integrat per Xavier Puchades per al taller d'escriptura teatral; Francesc Rodrigo i Laura Giordani per als tallers de poesia en valencià i poesia en castellà, respectivament; María García-Lliberós, Carlos Aimeur i Bárbara Blasco, per als tallers de narrativa en castellà; Anna Moner per al taller de narrativa en valencià; Giovanna Ribes per al taller de guió de curtmetratge i Sento Llobell per al taller de guió de còmic.

Els tallers de l'Aula Oberta d'Escriptura Creativa són una proposta del Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura (Aula de Lectura i Escriptura, Aula de Cinema, Aula de Teatre i Aula de Poesia) i el Vicedecanat de Cultura, Igualtat i Comunicació de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.