Valencia Notícies

Les màximes apujaran cinc graus este dijous a València i fins a huit en alguns punts de la Comunitat

Variación de las temperaturas máximas previstas para el jueves
TWITTER AEMET

A la resta de la Comunitat les màximes es mantenen en ascens però amb valors menys acusats a excepció d'algunes zones del nord-oest de Castelló, el sud-est de València i el nord-est d'Alacant, en les que es podran arribar als huit graus de variació en sol un dia.

Mentrestant, les temperatures mínimes seguiran sense canvis tant a València com el conjunt de la regió, entorn dels valors d'estos dies d'uns 8,9 graus a la capital del Túria, 11,1 graus a Alacant i 10,7 graus a Castelló; amb mitjanes de 13,2 graus tant a València com la capital alacantina i de 12,3 en la Plana, segons les dades d'este dimecres de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Per al dijous, l'ascens de les temperatures màximes serà generalitzat a la Comunitat i localment fort a València, província on en la majoria de municipis apujarà el mercuri ben bé quatre graus.

Al 'cap i casal' s'esperen valors de 6 a 20 graus, una màxima que tornarà a baixar a 15 divendres 13 i continuarà la seua baixada dissabte i diumenge fins a 14 graus, este dia amb mínimes més fresques de 4 graus. Amb vista al cap de setmana no hi ha previsió de pluges a València, tot i que dilluns que ve i dimarts 16 i 17 de gener podria caure alguna ruixada d'acord al 45% i 30% de probabilitat de precipitacions, respectivament.

La situació serà molt semblant a Alacant, amb temperatures entorn dels 7 i 20 graus dijous, per a baixar progressivament l'endemà: 6 i 18 divendres fins a 4 i 14 diumenge. La caiguda de les mínimes es mantindrà fins al dimarts amb 1 grau esta matinada.

Mentrestant, a Castelló els pròxims dies seran menys calorosos amb màximes que no superaran els 16 graus i aniran en descens fins a 12 de diumenge. Les temperatures mínimes tampoc es recuperaran este cap de setmana i arribaran als 4 graus dissabte i diumenge, amb la previsió que puguen arribar als 0 dimarts que ve.

ALERTA PER VENT A CASTELLÓ

En les tres províncies es mantindrà el cel poc ennuvolat o clar amb intervals de núvols mitjans i alts en la vesprada de dijous, mentre el vent seguirà bufant de component oest fluix amb ratxes de moderat, fort únicament a l'interior i litoral nord de Castelló, segons l'avís groc de 'risc' d'Aemet.

loading...