Valencia Notícies

Ferri (Compromís): "No ens cansarem de reclamar que tornen els diners saquejats de la F1"

Ferri -que ha realitzat estes manifestacions en un comunicat arran de les investigacions que es porten a terme per les irregularitats que envolten els grans premis de Fórmula 1 realitzats a València- ha celebrat "els avanços de l'actuació judicial per este cas".

"Des de Compromís hem vingut denunciant des de fa anys la gestió tan fosca que el PP va portar a terme amb l'organització de la Fórmula 1, un gran esdeveniment que va suposar un saqueig de les arques públiques valencianes", ha remarcat.

Per a Ferri, "l'important ara, a més que la justícia delimite les responsabilitats pels delictes que s'investiguen, és que els responsables d'este saqueig tornen els diners robat als valencians, per això no ens cansarem de reclamar-ho".

"Resulta preocupant que quan la justícia més posa contra les cordes a l'expresident de la Generalitat Francisco Camps i el seu govern per l'organització irregular dels grans premis de F1, l'actual presidenta del PP, Isabel Bonig, es dedique a estrènyer vincles amb els responsables de l'època més fosca i corrupta de la gestió popular", a opinat Ferri.

I ha afegit en la mateixa línia: "Això diu molt del seu tast i evidència que Bonig en lloc d'estar al costat dels interessos dels valencians està per ocultar les conseqüències de la nefasta etapa del PP en el govern de la Generalitat".