Valencia Notícies

Bombers rescaten a una família atrapada en un balcó després de l'incendi a la seua casa a Manises

Camión de Bomberos
EUROPA PRESS

Efectius del Consorci de Bombers de València han rescatat aquesta matinada una família de quatre xiquets i els seus pares atrapats al balcó de la seua casa a causa d'un incendi a la cuina del seu habitatge, situat en un cinqué pis al carrer Joanot Martorell a la localitat valenciana de Manises.

Cap dels membres de la família ha resultat ferit i únicament la mare ha hagut de ser evacuada a un hospital per lleus símptomes d'intoxicació per fum, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), després de rebre l'avís cap a les 5.15 hores, una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) ha atés les sis persones, els dos adults i quatre menors, per inhalació, i ha traslladat la dona, de 30 anys, a l'Hospital de Manises.

L'incendi s'ha registrat a la matinada d'aquest dijous per causes no precisades. Fins a lloc del sinistre s'hi han desplaçat efectius dels parcs de Paterna i Torrent que han apagat el foc, han ventilat la casa i han tret la família atrapada per l'interior de l'habitatge.