Valencia Notícies

El mestre investigat per insultar el torero Víctor Barrio no reconeix davant del jutge l'autoria dels missatges

Per a este divendres s'havia previst un acte de conciliació en el Jutjat número 3 de Paterna, al qual han assistit el mestre juntament amb el seu advocat, i una lletrada de la Fundació Toro de Lidia que representa la família del torero, Teresa Saenz-Diez, de Cremades&Calvo Sotelo Abogados.

Durant este acte, l'advocat del mestre ha negat els fets que se li atribuïxen al seu client, per la qual cosa no s'ha disculpat ni penedit, i ha afirmat que este no va ser l'autor dels missatges difamatoris -en els que es podia llegir 'hui és un dia alegre per a la humanitat. Ballarem sobre la teua tomba'-, segons ha explicat a Europa Press la lletrada de la fundació.

La família del torero reclamava un reconeixement de fets, una mostra de penediment i una indemnització de 30.000 euros. En negar-se a això, la família iniciarà accions penals i presentarà una querella per injúries.

Este mestre mai s'ha reconegut responsable d'estos missatges i va arribar a presentar una denúncia davant de la Policia Nacional en què assegurava que li van suplantar la identitat a la xarxa social.

En el missatge, el presumpte autor s'identificava com a mestre. Per part seua, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana va fer públic un comunicat en el qual recalcava que Vicente Belenguer Santos no exercia de docent ni a la xarxa de centres públics ni en la de concertats de la Comunitat.

Per la seua banda, des de la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya van apuntar a Europa Press que Belenguer va estar en la borsa d'interins i va fer alguna substitució en esta comunitat autònoma, i alhora van ressaltar que en eixos moments no tenia "cap relació contractual" amb el Govern català.

loading...