Valencia Notícies

Oltra diu que el Consell ha aconseguit "visibilitzar el problema de finançament" a Madrid

Mónica Oltra ha respost d'esta manera als mitjans de comunicació, després de rebre una delegació d'esportistes olímpics i paralímpics valencians que ha participat en els Jocs de Rio, en ser preguntada les critiques que hi ha hagut a la falta de visibilitat de l'acte a Madrid i si considera que ha estat un fracàs.

"El que es pretenia que era visibilitzar el problema de finançament que tenim els valencians es va aconseguir", ha dit Oltra, qui ha valorat que va acudir "gent molt rellevant, representants de la patronal, dels sindicats, diputats del Congrés".

Per tant, ha ressaltat que "hem aconseguit dir 'ací estem els valencians i hem dit ja esta bé'". Alhora, ha avançat que "no serà l'únic acte que fem, ni l'única manera de visibilitzar el problema de finançament".

A més, ha destacat que "no sol vam anar amb el nostre problema, sinó que el fet més valuós és que vam anar amb una solució que pot ajudar altres comunitats autònomes que també estan en una situació d'infrafinançament", tot i que "no en la situació dramàtica en què està la Comunitat Valenciana".

"Nosaltres hem anat a Madrid amb un problema i amb una solució

perquè tots eixim guanyant. Això és valuós i este acte ha obert la porta a esta visibilitat", ha ressaltat la vicepresidenta.