Valencia Notícies

Ribó diu que el seu govern "gaudix de molt bona salut" i destaca el seu treball per les persones

Alhora, Ribó ha valorat la tasca centrada en les persones del seu executiu i les mesures adoptades des de la seua formació fa una mica més d'un any per a aconseguir "un govern per a tots i totes", prioritzant als "més vulnerables", "transparent" i "obert a les necessitats dels barris".

El primer edil ha considerat que per la celebració d'este debat el de hui és "un dia històric" amb el qual es dóna "un pas més en la recuperació democràtica que mai deuria haver abandonat".

El responsable municipal ha repassat durant aproximadament una hora i seguint totes les àrees en les quals es dividix el seu equip, la gestió feta des que va accedir al govern de la ciutat després de les eleccions locals de 2015.

"València clamava a crits una gestió eficaç i eficient i este govern municipal se l'està donant", ha dit Ribó, que ha ressaltat la reducció en el termini del pagament a proveïdors i del deute en 71 milions d'euros, la congelació de l'IBI a les famílies i la lluita contra el frau fiscal.

Joan Ribó, que ha dit que el seu executiu "gestiona amb el coneixement que no s'ha tingut fins ara", ha avançat que els pressupostos de l'Ajuntament per a 2017 "seran estables pel que fa a ingressos" i que mantindran els impostos i les taxes. Tot i això, ha anunciat una taxa per a les empreses de telefonia mòbil, la modificació de la de cadires i taules, i un descens de l'ICIO per a "potenciar xicotetes rehabilitacions".

Durant la seua intervenció, l'alcalde ha subratllat, alhora, les "excel·lents relacions i cooperació" de l'Ajuntament amb la Generalitat i la Diputació i ha anunciat que dilluns que ve estes tres administracions es reuniran per a comenzar el projecte del Museu del Mar.

loading...