Música

Pep Sala. El cantant, considerat com un dels millors compositors catalans, presentarà demà dissabte al Palau de la Música el seu últim disc, Concert de la raó pura. Durant gairebé dues hores, emocionarà el públic amb el seus sentiments, vivències, sensacions i manera d’entendre el món. Acompanyat per la seva banda, l’artista interpreterà també les cançons que han marcat la trajectòria musical de Sau i de Pep Sala i La Banda del Bar. * Sant Francesc de Paula, 2. 22.30 h. De 20 a 40 euros.

Barnasants. El Festival de Cantautors de Barcelona, que enguany arriba a la desena edició, continua de festa. Avui divendres, ofereix un concert de música brasilera a càrrec de Jefferson Otto e Cumbucca al Harlem Jazz Club (Comtessa de Sobradiel, 8; 23.30 h; 5 euros) i un altre de Miquel Gil a Luz de Gas (Muntaner, 246; 20 euros). El diumenge hi haurà una festa de presentació del disc Vengo a Cantautar, elaborat per diversos creadors, al bar musical Vivaldi (Llançà, 5; 22.30 h; 12 euros).

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/1992/0/musica/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios