Nervis i alarma entre els veïns

Nervis i alarma entre els veïns

Les famílies desallotjades sortien ahir de les seves cases sense saber quan hi podrien tornar Ô Amb una petita bossa de mà i el gat a la motxilla, el veí Antonio Romero sortia ahir al migdia a corre-cuita del barri.
Com ell, hi havia molts altres veïns que no van tenir més de deu minuts per deixar la seva casa, sense saber quan hi podrien tornar, ja que un cop creuat el precinte policial –que envoltava cinc illes de cases– no es podia fer marxa enrere.

«Ho podien haver previst» i «si no es pot fer el metro, que posin un bus», eren les recriminacions més comunes entre els veïns que s’aplegaven, curiosos, davant de la zona tancada per la Policia. «Fa més de dos mesos que
 Tenim molta por, no hi ha informació. Estan caient pisos i ningú diu res: que marxem.»

David romero

Veí desallotjat, en el moment de sortir de casa
van aparèixer esquerdes» en alguns habitatges de la zona, va denunciar Andrés Ortiz, veí del carrer Sigüenza. Eren molts els que, amb nervis i temors, es demanaven si el seu habitatge no podria ser el següent.


Pel Centre de Joves Boca Nord, on es va atendre els veïns dessallotjats, hi van passar 1.600 persones per informar-se, tot i que els dessallotjats són 850. L’Ajuntament va reubicar en hotels les famílies que necessitaven un lloc on dormir. Alguns d’ells van assegurar que ja feia cinc mesos que sentien tremolors. g. sanmartí-j. a.b.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/1957/0/nervis/alarma/entre/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios