‘Latin kings’ roben a tres noies al metro i llencen a la via dos passatgers
L’arma d’un dels agressors. C.N.P.
Quatre persones robades i tres agredides en una mateixa nit a la línia 5 del metro. La Policia ha detingut vuit joves «d’estètica Latin King» per robar tres noies a les estacions de Virrei Amat i Sagrera i agredir, apedregar i  llençar a la via dos passatgers que intentaven ajudar-les.
 
Segons ha informat la Policia, els fets van passar la matinada del dia 10, quan una desena de joves van amenaçar una noia amb una arma blanca a l’estació de Virrei Amat. Després de robar-li, la van obligar a pujar en un metro en direcció Cornellà perquè no anés a denunciar-los a la Policia. Un passatger, que va presenciar els fets, va ser agredit per la banda.
 
Després, el grup es va dirigir a l’estació de Sagrera, on va robar a dues noies. Segons el relat policial, dos viatgers van intentar ajudar-les. A un el van llençar a la via, el van colpejar amb una pedra i li van robar la càmera de fotos. A l’altre el van amenaçar amb frases com «¿No t’agrada el que fem? ¿Voleu veure com es mata un home?» i el van agredir amb una pedra, cops de puny i de peu, fins que va poder saltar a la via per fugir dels agressors.
 
Els detinguts són tres espanyols (hi ha una noia entre ells), dos equatorians (un d’ells menor d’edat i que, segons la Policia és el que hauria participat més), un xilè, un peruà i una menor de 17 anys de qui no s’ha facilitat la nacionalitat. La investigació continua oberta.