Ataquen amb ‘catanes’ i pistoles quatre clients d’un restaurant xinès

Ataquen amb ‘catanes’ i pistoles quatre clients d’un restaurant xinès

Els tirotegen al carrer. Al restaurant no hi havia gaire gent, quan la porta es va obrir i van entrar entre dos i quatre homes.
Segons la versió policial, van anar directament cap a una taula, on es trobaven asseguts quatre homes orientals, i els van agredir amb una catana (l’espasa dels samurais). A continuació, els van fer sortir al carrer i els van tirotejar. Tot això va passar divendres a la nit, al restaurant xinès del carrer García Faria, sobre la ronda Litoral. Els ferits són fora de perill a l’Hospital Clínic. Timbes de matinada Pocs veïns de l’entorn coneixien el restaurant xinès perquè només fa un mes que està obert. Tot i així, la majoria van destacar que, presumptament, s’hi organitzen partides de cartes que duren fins a primera hora del matí, i van criticar que els clients «aparquen els seus cotxes de luxe a sobre la vorera, encara que hi hagi lloc al carrer», segons va remarcar un dels veïns. Un dels nois que treballa a l’hotel del Front Marítim va sentir els trets i va veure com dos homes sortien corrent. La Policia, que segueix investigant, va trobar allà les dues catanes.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/1545/0/CATANES/PISTOLES/RESTAURANT/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios