Barcelona

El parlament aprova l’estatut

Rosa Reguero. Márqueting, 55 anys.

«Hi ha molts punts positius». «No vaig nèixer aquí, sóc de Valladolid, però avui és un gran dia per mi. M’agrada molt que s’hagi arribat a un acord i que surti endavant. L’Estatut ja estava desfasat, se n’ha d’aprovar un de nou. Hi ha molts punts positius, però sobretot el del finançament. Crec que cada comunitat s’ha d’autogestionar».

Ramon González Banca. 31 años.

«Creo que es una pose de cara a Catalunya». «No han congeniado bien el acuerdo para España. Han salvado la cara para Catalunya, pero creo que no tirará adelante y saben de antemano que no prosperará. Creo que es una pose de cara a Catalunya. Tiene sentido la financiación, pero no los aspectos románticos de idea de nación».

Josep Pérez. Comercial, 43 anys.

«S’ha fet massa circ, però els del carrer en sabem poc». «Crec que quan arribi a Madrid hi haurà molts retalls, no tant pel tema finançament però sí pel tema nació. Crec que s’ha fet massa circ, però els del carrer en sabem poc. De moment, no li trobo cap avantatge ni desavantatge, no m’afecta molt a la vida quotidiana».

Javi Zaldivar. Estudiante, 25 años.

«No han informado demasiado». «Soy de Madrid. Creo que no han informado demasiado. Se debatió el tema de la financiación y creo que CiU hablaba del tema nación. Quizá si fuera catalán tendría una opinión. Entiendo que la gente mire por sus intereses económicos».

Heribert Florensa. Jubilat, 78 anys.

«Crec que a Madrid s’aprovarà amb alguna retallada». «Estic molt content. Crec que a Madrid s’aprovarà amb alguna retallada. El tema que més m’agrada és el del finançament i el de la nació. És un orgull poder distribuir els nostres diners col·laborant amb l’Estat en el que convingui».

loading...