Alacant

Aldi inaugura una nova botiga en Gran Alacant i suma més de 500 empleats a la província

Aldi inaugura una nova botiga en Gran Alacant i suma més de 500 empleats en la província
ALDI

El nou establiment, el segon que la cadena de supermercats inaugura en el municipi de Santa Pola, és la botiga número 36 de la companyia a Alacant, que es posiciona com la tercera província amb més Aldi del país, només per darrere de Barcelona i Madrid.

A més, aquesta nova botiga en Gran Alacant és també la segona que obri la companyia a la Comunitat Valenciana aquest 2022, després de l'última obertura a Peníscola el passat 4 de maig, fa menys de dos mesos, segons ha informat el grup en un comunicat.

"Amb aquest supermercat vam sumar 62 botigues a la Comunitat Valenciana, una regió clau dins del nostre pla d'expansió i també el tercer territori amb més ALDI d'Espanya, per darrere d'Andalusia i Catalunya", ha destacat Vicent Claramunt, responsable d'Expansió d'ALDI durant la visita a l'establiment de Gran Alacant.

El nou establiment de Gran Alacant ofereix un assortiment de prop de 2.000 productes, amb el 86% de marca pròpia, i tot el necessari per a realitzar una compra còmoda, senzilla i al millor preu possible. A més, els clients que acudisquen a la nova tenda podran trobar un ampli assortiment de productes de proximitat, en concret, el 80% dels productes que ofereix ALDI provenen de proveïdors nacionals.

El nou supermercat obrirà de dilluns a dissabte de 9 a 22.00h i també els diumenges, en el mateix horari, fins al 15 de setembre. El local disposa d'il·luminació LED i ha sigut equipat amb domòtica per a evitar pèrdues de gènere per avaries i millorar el funcionament de la il·luminació i la climatització.

A més, aposta pel CO2 com a gas refrigerant, una alternativa més sostenible i eficient que altres opcions disponibles en el mercat. L'aparcament, amb més de 120 places, compta amb quatre punts de recarrega per a cotxes elèctrics.

loading...