Alacant

Arranca la reparació de la DANA en partides rurals i accessos a platja de Sant Joan a Alacant

Aprovats els plans per a iniciar la reparació de la DANA en Partides Rurals i accessos a platja de Sant Joan
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

Les obres que donen inici en la platja de Sant Joan també permetran la connexió per als vianants entre les avingudes Costa Blanca, Oviedo i Niça. Es duen a terme atenent a peticions veïnals i s'habilitaran noves zones verdes, s'enjardinaran les voreres, es renovarà l'enllumenat públic per a optimitzar l'eficiència energètica i la xarxa de proveïment i sanejament en el carrer Irlanda.

Paral·lelament, s'instal·larà un nou paviment i resituaran els passos per als vianants per a garantir la seguretat dels vianants. Els treballs de reurbanització suposaran l'eliminació de la parada d'autobús situada en la vorera nord del carrer Irlanda, avança el consistori.

L'objectiu d'aquestes actuacions és millorar l'itinerari per als vianants d'aquesta via que uneix la plaça de La Corunya amb l'avinguda Niza, que és freqüentada per molts ciutadans i té molta densitat d'afluència durant l'estiu per estar situada al costat d'una parada del TRAM.

Aquest dijous també s'ha aprovat iniciar la reparació de danys en la via pública amb motiu de les pluges de setembre de 2019, impulsades per la Regidoria d'Infraestructures amb un pressupost de 632.273 euros.