Barcelona

Aprendre a no servir l’última copa

Els cambrers del local Bobby’s free, ahir fent el taller de l’Agència de Salut Pública.
Hugo Fernández
«L’última i marxo». Aquesta és una frase que molt sovint han d’escoltar els cambrers que treballen a bars i discoteques. Per això, l’Agència de Salut Pública ha engegat un programa on s’ensenyen eines per atendre aquestes situacions i fomentar el consum responsable de l’alcohol.

La formació ha començat a un local de l’Eixample i està previst que es faci a tots els districtes. Es fan cinc hores de curs per local en el mateix establiment i es treballa amb psicòlegs i pedagogs.

Reduir l’agressivitat del client és, segons Conxa Garcia (psicòloga del taller) un dels objectius . «Que el to de veu no sigui agressiu i retirar gots i cendrers mentre es parla amb ell», afirma.

Al curs també s’ensenyen trucs com el del disc ratllat (dir que no repetidament) o el banc de boira (donar la raó al client per continuar dient que no).

loading...