Barcelona

Pride Barcelona, una demostració d'orgull

Una lesbiana durante la marcha del Orgullo Gay. (ARCHIVO)

Música, color, festa, alegria, car-rosses i, sobretot, molt d'orgull. Barcelona ha estat durant tota aquesta setmana la capital mediterrània de la comunitat gai, lesbiana, bisexual i transsexual. Ho ha fet amb l'organització de xerrades, debats, projeccions de cinema... Però la celebració no s'acaba aquí.

El seu punt culminant tindrà lloc aquest diumenge, quan, per primer cop i tot coincidint amb la commemoració del Dia de l'Orgull Gai, la ciutat acollirà una gran desfilada amb una quinzena de carruatges.

A la manera d'una manifestació lúdica i festiva, la rua recorrerà bona part de la capital catalana. Sota el lema Els teus drets, els nostres drets, els drets humans, la marxa partirà de plaça Universitat i transcorrerà pel carrer de Sepúlveda fins arribar a l'avinguda de Maria Cristina.

Allà es llegirà un manifest i, tot just després, tindrà lloc una gran festa popular fiendly -oberta a tothom- amb les actuacions de diferents grups i DJ com el duo Barb@zul, autors del tema oficial del Pride, Michael Ashanti, Los Monstruos de Ibiza, Iván Banderas, Tania G, Víctor Naranjo, Sergio Cuho y The Chanclettes.

* Inici de la desfilada, a les 18.00 hores a plaça Universitat. Més informació a www.pridebarcelona.com.

loading...