Barcelona

El Mercat de Vic s’obre a l’exterior

Tres dels quatre components de The Unfinished Sympathy.
Arxiu
La professionalització i la internacionalització són els eixos de la XVII edició del Mercat de Música Viva de Vic. El certamen portarà a la capital d’Osona, entre avui i el 18 de setembre, 46 grups, la meitat dels quals són internacionals.

A més d’oferir els concerts, el Mercat vol esdevenir un punt de trobada entre músics, directors de festivals, promotors i altres professionals de la música en general. A més, serà la primera vegada que els professionals hagin de pagar per acreditar-se, de la mateixa manera com fan altres certàmens internacionals.

Inici amb sabor català

El primer dia del festival tindrà com a protagonistes els grups catalans, amb vuit de les 11 actuacions programades. Trencarà el gel el Quintet Zircus, amb un concert de música clàssica i romàntica a l’Auditori Marià Vila d’Abadal (13.00 h.; gratuït).

El mateix escenari rebrà a la nit els bascos Alos Quartet (22.30 h.; 10 euros). Més mogut serà el concert de rock gratuït d’OVNI (23.00 h.). Gairebé tocant la mitjanit, el festival es mourà amb el folklore argentí de Puente Celeste (23.30 h.; 10 euros), el pop i blues de Víctor Bocanegra (23.30 h.; 15 euros) i el pop-rock dels barcelonins The Unfinished Sympathy (23.45 h.; gratuït).

L’italià Mauro Pagani i les bandes catalanes Standstill, Sidonie i Raynald Colom tancaran el primer dia de concerts del Mercat de Vic.

* Més informació a www.mmvv.net.

loading...