Barcelona

Uns 350.000 cotxes abandonaran Barcelona per passar fora la Setmana Santa

Uns 350.000 vehicles abandonaran entre la tarda de dijous i divendres l'àrea d'influència de Barcelona en direcció a les platges o la muntanya, majoritàriament, en la segona fase de l'operació sortida de les vacances de Setmana Santa.

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que en conjunt la circulació per les carreteres
disminuirà un 5% aquesta Setmana Santa, percentatge que es troba per sota de la mitja espanyola, com a conseqüència directa de la crisi.

Aquestes previsions inicials podrien canviar
si el temps millora i el sol s'imposa a gran part del territori, cosa que faria sortir més ciutadans, amb la qual cosa la reducció del trànsit en relació amb l'any passat seria gairebé imperceptible.

La Setmana Santa és el
període de l'any més conflictiu a les carreteres, ja que en pocs dies s'acostumen a produir milers de desplaçaments de vehicles, de manera que els responsables de trànsit posen en marxa dispositius especials per facilitar la fluïdesa i reduir la sinistralitat.

A Catalunya,
1.921 mossos d'esquadra garantiran que funcioni un dispositiu que concentrarà els seus esforços entre Dijous Sant, a partir de les 15.00 hores, i dilluns de Pasqua, 13 d'abril, fins a les 24.00 hores.
loading...