Alacant

Dos ferits per inhalació de fum i cremades lleus en un incendi d'una vivenda en el centre d'Alacant

Els Bombers del SPEIS extingixen un incendi elèctric en vivenda amb dos ferides lleus per inhalació de fum a Alacant
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

El consistori ha indicat que els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS), s'han desplaçat sobre les 11.30 hores a sufocar un incendi en vivenda que s'ha originat en un cinqué pis situat al carrer Pare Mariana, 40.

El dispositiu ha comptat amb tres dotacions i dotze efectius, així com tres patrulles i agents de mobilitat de la Policia Local que han tallat els accessos per a evitar el seu pas, coordinant l'emergència.

Els bombers han accedit a la vivenda, que es trobava buida, per a començar l'extinció, i a la seua arribada van comprovar que la llogatera de l'immoble afectat es trobava fora de l'edifici, i que havia resultat ferida després de cremar-se part del pèl per intentar apagar l'incendi.

Així mateix, la veïna del pis superior ha sigut atesa pels servicis sanitaris desplaçats per inhalació de fum resultant intoxicada i traslladada a un centre hospitalari.

Segons ha determinat l'Ajuntament, el focus del foc estava localitzat en una de les habitacions i es va iniciar en el lavabo annexe per un aparell elèctric. Els bombers han finalitzat les tasques d'extinció amb diverses línies d'aigua, aconseguint controlar-ho amb celeritat evitant que es cremara tota la vivenda, i posteriorment van realitzar les tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva.

La intervenció de l'SPEIS s'ha allargat més d'una hora i l'habitació i el lavabo han quedat totalment afectats, a més de la resta de la vivenda per fum.

loading...