Barcelona

Frenen el desnonament del veí que va vendre el seu pis sense saber-ho

Es pensava que havia firmat l'ampliació de la hipoteca. Mouhssin El Metai, el veí de Barcelona que va vendre el seu pis sense saber-ho, i la seva família podran seguir vivint a la seva vivenda fins que es resolgui la querella criminal que el Collectiu Ronda d'advocats ha tramitat contra l'empresa que, presumptament, el va enganyar.

Segons assegura, quan estava a l'atur, va signar el que ell es pensava que era «una ampliació de la seva hipoteca» i va acabar sent, en realitat, un document en el qual venia el seu pis per

150.000 euros. El Metai hauria demanat l'ampliació de la hipoteca com a un crèdit de 40.000 euros per obrir un locutori a Ripollet.

De fet, va muntar el negoci i el va treure endavant «gràcies al seu caràcter emprenedor», segons els advocats, però un any i mig després «de seguir vivint a casa seva i pagar totes les despeses», l'empresa va iniciar un procés per desnonar-lo.

Així va ser com va saber que, sense ser-ne conscient,havia firmat la venda del seu pis, amb una «sospitosa» clàusula afegida en la qual ell renunciava a emprendre accions civils contra els nous propietaris.

loading...