Alacant

Rescatat a Alacant un home de 64 anys ferit després d'intentar accedir a la seua vivenda des del pati interior

Rescat d'un home ferit en el pati interior del seu edifici a Alacant
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

Tant els agents locals com els bombers del Servici de Prevenció Extinció d'Incendis van haver d'accedir a aquesta ubicació "de difícil accés" per a atendre aquesta persona, en una vivenda situada en el carrer Diputat Joaquín Galán de la capital, tal com ha assenyalat l'Ajuntament en un comunicat.

El ferit estava inconscient i respirava amb dificultat, i es trobava estès sobre un sostre d'uralita que cobreix el pati interior del primer pis.

Els bombers van ser requerits per a rescatar al ferit, ja que era "molt complicat el seu accés i rescat davant la possibilitat que cedira el precari sostre".

Així mateix, fins que els bombers accediren, i a causa de la gravetat de l'emergència, un agent de Policia Local va aconseguir arribar fins al ferit per a auxiliar-li, i col·locar-li en el rostre una pantalla amb bombona d'oxigen proporcionada prèviament pel personal sanitari.

Finalment, els bombers i els agents han pogut socórrer aquesta persona, que ha sigut traslladada d'urgència a l'Hospital General d'Alacant.

La Policia ha indicat que les primeres investigacions apunten que aquest home ha resultat ferit en tractar d'accedir a l'interior de la seua vivenda, situada en el tercer pis de la finca, a través del pati interior, atés que podia haver-se oblidat les claus dins del pis.

loading...