Alacant

Dos detinguts per no guardar la distància de seguretat en un local de menjar preparat a Elx

Un agent de la Policia Local.
POLICÍA LOCAL DE ELCHE

Segons ha informat la Regidoria de Seguretat d'Elx, l'encarregada de l'establiment havia tractat d'advertir l'entrada de les limitacions d'accés i ús de mascaretes, però els dos detinguts van respondre de manera altiva a escassos centímetres de la seua cara, fent cas omís i accedint a l'interior".

Per açò, es va desplaçar la UTE (Unitat Territorial) de Policia Local destinada a la zona d'Altabix i es van entrevistar amb els dos homes implicats, possiblement turistes, que es comunicaven exclusivament en anglés.

Van ser informats de les obligacions i condicions actuals i, segons la Policia Local, "lluny d'entrar en raó" van reiterar davant els agents la seua negativa a abandonar l'interior i a identificar-se.

Després d'insistir els agents de manera que resultara comprensible als implicats en diverses ocasions i no deposar la seua actitud, la patrulla va detindre els dos individus, de 52 i 45 anys, oferint un d'ells una forta resistència activa. Tots dos van ser traslladats a dependències policials per un presumpte delicte de desobediència i resistència.

loading...