Alacant

Detingut per amenaçar una família a Dénia amb un destral i un pic

Les ferramentes suposadament utilitzades en els fets.
Policía Nacional

Els fets van ocórrer diumenge passat a la vesprada, segons ha informat la Comissaria provincial, quan l'home, un espanyol de 60 anys, es va presentar en la casa dels denunciants colpejant la finestra amb un destral i un pic mentre proferia amenaces de mort contra un dels membres de la família. L'agressor va arribar a trencar el marc i el cristall de la finestra.

La víctima, qui va compartir amb el presumpte agressor algun treball temps enrere, va cridar el 091 i immediatament es van personar dos dotacions de la Policia Nacional que es trobaven pels voltants i que van poder comprovar com efectivament aquesta persona estava destrossant la finestra de l'immoble.

En adonar-se de la presència policial, el presumpte agressor va fugir del lloc i va llançar les ferramentes sota un cotxe. La persecució va concloure amb la seua detenció i els agents van recuperar els efectes utilitzats suposadament per a proferir les amenaces.

El detingut, que tenia antecedents policials, va ser acusat dels delictes d'amenaces greus i danys i va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Dénia, que va decretar la seua posada en llibertat amb càrrecs.

loading...