Castelló

Castelló presenta la seua candidatura com a Ciutat de la Ciència i la Innovació

Acte de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco
AYTO - Archivo

Per a constatar "l'aposta" de la capital per la innovació, l'alcaldessa, Amparo Marco, ha instat més de 70 entitats a recolzar la candidatura i sumar-se així a la iniciativa.

"Hem d'aprofitar l'ocasió. Castelló reuneix els requisits necessaris per a ser Ciutat de la Ciència i la Innovació 2018, un reconeixement que enfortiria el nostre compromís per la innovació i les polítiques de suport al teixit empresarial, aprenent de les millors pràctiques de la resta de municipis que conformen la xarxa", ha asseverat la primer edil.

Els cursos i fires de Castelló Crea (l'Agència de Desenvolupament Local), el finançament a projectes d'innovació social, les beques Talent Ciutat de Castelló, la marca Castelló Gastronòmic per a la promoció del territori de cara al turisme, entre altres accions, han contribuït a la diversificació del teixit empresarial i suport a emprenedors, un dels aspectes clau a tindre en compte a l'hora d'avaluar cada candidatura, segons destaca el consistori en un comunicat.

L'alcaldessa ha afegit accions com ara "l'ús innovador que se li ha atribuït a la ceràmica, mitjançant parades del TRAM amb bancs calefactors, jocs interactius, semàfors i passos de zebra intel·ligents i revestiment a instal·lacions esportives que absorbeixen l'òxid de nitrogen".

loading...