Alacant

Detinguts a Benidorm dos acusats de cometre dos robatoris amb força, un d'ells amb 70 antecedents

Agents de Policia Nacional a Alacant
CNP

En l'establiment, els presumptes autors van forçar la persiana i finestra d'accés i, una vegada en el seu interior, van forçar les màquines de joc portant-se la recaptació. L'endemà passat, dos homes accedien a un pàrquing forçant la porta d'accés i fracturaven les màquines de pagament portant-se la recaptació del cap de setmana que ascendia a 5.000 euros.

Les investigacions van permetre determinar que els dos robatoris havien sigut duts a terme per les mateixes persones. A més, en un dels robatoris els agents de la Brigada de Policia Científica van aconseguir extraure una empremta d'un dels presumptes autors que va permetre la seua identificació.

Posteriorment, es va identificar a l'altre presumpte autor i es va descobrir que un d'ells ja havia sigut detingut a primers d'any per un robatori en el mateix establiment i per una altra comesa en un altre pàrquing de Benidorm.

Es tractava d'un expert en la fractura de màquines per a sostraure les recaptacions al que li constava prop de 70 detencions per diferents robatoris amb força.

A la fi del mes d'octubre, els agents van establir un dispositiu de cerca que va concloure amb la detenció de les dos persones. La investigació va ser duta a terme per agents de la Brigada de Policia Judicial en col·laboració amb els de la Brigada de Seguretat Ciutadana i Policia Científica de Benidorm.

loading...