Valencia

El PP veu "intolerable" que el delegat del Govern "estrene el seu càrrec amb crítiques a les forces de seguretat"

La diputada Elena Bastidas
PPCV

Fulgencio ha qüestionat aquest divendres "l'abast de certes mesures com els registres domiciliaris" i ha lamentat el "dany anticipat important" al president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i a la resta de detinguts -ja en llibertat- arran d'Alqueria, per presumpta prevaricació i malversació per irregularitats en la contractació de personal directiu en Divalterra (antiga Imelsa).

La 'popular' ha subratllat sobre aquest tema, a través d'un comunicat, que el delegat "va prendre possessió del seu càrrec fa tres dies". Per tant, li ha retret que la seua primera intervenció pública siga "per a defendre als detinguts i enfrontar-se a l'actuació de la Policia".

"Les seues paraules sonen a coacció i amenaces als efectius sobre els quals té comandament", ha asseverat, la qual cosa veu "absolutament vergonyós" i creu que "posa un precedent molt perillós". Des del PPCV exigeixen una "rectificació immediata" i estudien cridar-ho a comparéixer en Les Corts, segons ha avançat Bastidas.

La també diputada nacional ha manifestat que "lamentablement, en els últims anys a la Comunitat Valenciana s'han vist imatges molt desagradables de dispositius similars i càrrecs fins i tot emmanillats en directe". "La diferència és que no eren socialistes, i pareix que les penes de telenotícies i el dany només afecta l'esquerra. És una absoluta vergonya", ha asseverat.

"COMISSARI POLÍTIC"

S'ha preguntat, per tant, "amb quina cara han de mirar ara les forces i cossos de seguretat al seu màxim representant a la Comunitat quan hagen d'escometre alguna acció".

"Fulgencio ha exercit hui de comissari polític i hauria de retractar-se immediatament", ha insistit, per a defendre que "el delegat del Govern ha d'exercir de forma imparcial, no deixar-se portar pel partidisme" i reiterar que "seran els tribunals els qui determinaran si s'han comès o no els delictes dels quals s'acusa Rodríguez".

loading...