Barcelona

Un bosc on descobrir-se un mateix

La companyia Senza Tempo ha creat el muntatge (C. Riedeberger).
Un bosc màgic ple de troncs blancs, espai heretat de l’obra L’home que no tocava de peus a terra, és el punt de trobada dels tres personatges que protagonitzen L’home, la dona i l’altra dona, muntatge que fusiona dansa i teatre, i que estrena avui la companyia Senza Tempo en el Mercat de les Flors.És precisament en la solitud d’aquest bosc on els protagonistes es comencen a conèixer a ells mateixos. Aquest fet els permet reflexionar sobre les relacions entre els homes i les dones, què s’hi amaga, què els diferencia, com viuen l’amor...

Els coreògrafs Carles Mallol, Viviane de Moraes y Mercè Recacha són els impulsors de l’obra, que han concebut arrel d’una proposta de Carles Mallol.

L’home, la dona i l’altra dona està basat en dos espectacles anteriors de Senza Tempo, Peixos a les butxaques i L’home que no tocava de peus a terra, dels anys 2002 i 2005, respectivament.

* Lleida, 59. A les 21.00 hores. 15 euros.

Sandor Marai, l’inspirador

La novel·la La dona justa, de Sandor Marai, autor també de L’última trobada i Confessions d’un burgès, ha estat la inspiradora del muntatge de dansa i teatre L’home, la dona i l’altra dona. A La dona justa hi apareixen tres personatges,  un home i dues dones, les vides dels quals es troben.

loading...