Alacant

L'edil d'Esports d'Alacant, citada a declarar com a investigada per presumpte assetjament laboral a una funcionària

Echávarri parla als mitjans este dilluns davant Eva Montesinos
Europa Press

La regidora ha rebutjat fer declaracions per respecte a la Justícia. No obstant açò, fonts de la Regidoria d'Esports han explicat este dimecres a Europa Press que la denunciant va ser expedientada després d'"insultar la cap de Servei en xarxes socials i que, per açò, va demanar una baixa laboral". La denúncia la va presentar el passat 31 de juliol contra l'edil i la cap de Servei.

Pel que sembla, la treballadora, que va denunciar que l'Ajuntament incomplia la llei valenciana d'Esport, ocupava una plaça de cap de Departament a pesar d'haver guanyat en oposició una plaça de tècnic mitjà (A2). Per açò, va sol·licitar ser reclasificada a A1.

No obstant açò, segons les fonts consultades, no va poder executar-se una promoció interna per ser l'única persona en la Regidoria que comptava amb la llicenciatura requerida i per tant no es podia complir amb la lliure concurrència que fixa la llei. Així que es va optar per traure a oposició la plaça de A1, la convocatòria de la qual està prevista per a gener.