Alacant

Anticorrupció demana documentació sobre 25 factures de la Regidoria de de Comerç d'Alacant

Echávarri, a la dreta, en la presentació de les escoles esportives Once
Europa Press

El PP va presentar la denúncia davant Anticorrupció el passat 18 d'abril, per la presumpta comissió d'un delicte de prevaricació contra Echávarri per suposadament trossejar contractes de la Regidoria de la qual manté les competències.

En atenció als mitjans, després de presentar la III Trobada d'Escoles Esportives de l'ONCE a nivell nacional que se celebrarà en la ciutat, Echávarri ha dit no sentir-se preocupat davant la petició d'informació perquè es tracta del procediment "normal". "No és ni bo ni dolent, és el pas previ", ha comentat.

"Es va requerir a l'Ajuntament perquè aportara una còpia de l'expedient", ha manifestat el primer edil, que ha subratllat que "el primer que fa l'òrgan instructor és demanar una còpia autenticada de l'expedient; que crec que que s'ha enviat hui".

"És el pas normal, res que valorar ací", ha incidit, i ha apuntat que "tota denúncia porta obertura de diligències i demanar la còpia de l'expedient". A més, ha rebutjat valorar qualsevol possibilitat d'arxiu, perquè "solament valore el de hui", ha dit.

loading...