Castelló

Bonig assegura que la Comunitat Valenciana és "decisiva" a Espanya però viu una etapa de "desgovern" amb Puig i Oltra

ISABEL BONIG
PP

Bonig s'ha pronunciat així després d'un esmorzar popular celebrat a Vila-real (Castelló), localitat en la qual posteriorment ha visitat les tradicionals cellers dels mitjans de comunicació. La presidenta del PPCV ha alertat dels missatges perillosos que es llancen des del Consell, com la proclama que Madrid ens roba, quan Puig i Oltra tenen 851 milions d'euros addicionals pel sistema de finançament".

En eixe sentit, Bonig ha advertit de les diferències entre ciutadans en els Pressupostos de la Generalitat de 2017. "Un ciutadà de Morella rebrà 2.020 euros, però un ciutadà de Castelló ciutat solament 17". "La desproporció és brutal i per tant és el Consell el que ha de plantejar-se el perquè d'eixes diferències", ha afegit.

La presidenta del PPCV ha recordat que el grup popular en les Corts va presentar esmenes als Pressupostos de la Generalitat Valenciana per valor de 25 milions d'euros per a la província de Castelló, "amb propostes concretes de construcció de gimnasos en col·legis, la construcció d'una nova escola d'idiomes o arranjament de camins rurals, el Titànic va dir que no".

"Ara demanem que eixos 851 milions d'euros s'invertisquen en les necessitats dels valencians i de la província de Castelló, en lloc d'agències de col·locació i una televisió que pretenen siga un arma de destrucció del PPCV, i ells seguixen dient que no", ha finalitzat.

loading...