Alacant

Baleària reforça les seues connexions entre la Comunitat i Eivissa amb 4 rutes setmanals des de València este estiu

Buc 'fast ferri' Pineda del Riu
BALEÀRIA

En un comunicat, la companyia, amb seu a Dénia (Alacant), ha precisat que el servici serà operat pel buc d'alta velocitat 'Pinar del Río' amb una durada de sol tres hores per trajecte. La ruta s'iniciarà el pròxim 9 de juny amb dos servicis setmanals i s'ampliarà a quatre servicis (dilluns, dijous, divendres i diumenge) a partir del 19 de juny. L'eixida des de València serà a les 15.30 hores i des del port eivissenc a les 11.00 hores.

Este nou servici complementa les connexions diàries en alta velocitat que la naviliera opera entre Dénia i Sant Antoni durant l'estiu amb el mateix buc. Estos servicis també se sumen a les rotacions diàries que la naviliera realitza durant tot l'any des del port dianense fins a Eivissa amb el ferri 'Bahama Mama', així com a les sis connexions setmanals des de València amb el ferri 'Nápoles'.

La 'Pinar del Río' té una capacitat per a 450 passatgers i 80 vehicles i aconseguix una velocitat màxima de 32 nucs. El buc, que ha renovat recentment les butaques, moquetes i banys i ha realitzat millores en la zona de mascotes, disposa de bar-cafeteria, botiga, zona recreativa, wifi i servicis per a famílies i persones amb mobilitat reduïda.