Castelló

Obert el càsting per al rodatge d'un nou capítol d''El Ministerio del tiempo' a Peníscola

RODATGE D'EL MINISTERIO DEL TIEMPO
EUROPA PRESS

L'empresa, que necessita al voltant de 40 figurants per al capítol que gravaran a Peníscola, especifica que a l'elecció només optaran 'gent de la zona o que es desplace pels seus mitjans'.

El creador de la sèrie, Javier Olivares, va anunciar el passat mes de gener que el castell del Papa Lluna li pareixia una bona localització per a una trama que tenia en ment sobre el famós personatge.

Així, Peníscola apareixerà en l'última temporada d''El Ministerio del tiempo', de moment, en dos capítols. El que ja està rodat es va situar en la Platja del Pebret, en ple cor de la Serra d'Irta, que arreplega unes escenes ambientades en la platja de Punta Umbria, fins a on els protagonistes arribaven amb carro des de França.

L'acció se situa en 1943, en plena Guerra Mundial. Els altres escenaris triats van ser també la cala Irta i el Mirador de la Serra.

NOU CAPÍTOL

El nou capítol es rodarà en diverses localitzacions, entre elles el Castell del Papa Lluna i la Platja Nord. Serà la quarta vegada en els últims anys que la ciutat és triada pels seus escenaris naturals per a gravar una sèrie de televisió.

Primer va ser 'El barco' la sèrie que va arribar a les cales d'Irta, en 2012. En 2014, 'El Chiringuito de Pepe' va iniciar el rodatge de les seues dos temporades a Peníscola, que ara s'estan emetent a Llatinoamèrica; i en el 2016 'Juego de tronos' va desembarcar en la ciutat per a transformar-la en Meereen.