Alacant

Alacant suspèn les classes en tres centres per acumulació d'aigua

Segons un comunicat d'este divendres, el departament que dirigix María José Espuch ha realitzat "un seguiment detallat" estos dies per a avaluar l'accés i estat dels centres educatius de la ciutat amb motiu del temporal de fred i pluja que registra Alacant, sense que s'hagen produït incidències rellevants que hagen impedit el normal desenvolupament de la jornada escolar.

Espuch ha mantingut un contacte "permanent" per a atendre amb caràcter "immediat" els possibles problemes per l'acumulació d'aigua en les vies d'accés i en els recintes escolars que pogueren produir-se, i abans del començament de la jornada escolar de hui mateix s'ha ordenat la suspensió de les classes en estos tres centres a causa de l'acumulació d'aigua.

Alhora, l'Ajuntament d'Alcoi ha confirmat que s'han suspès les classes tenint en compte que la neu caiguda es va convertir en gel este dijous a la vesprada per les baixes temperatures.

A més, a Torrevella s'han suspès les classes al col·legi Alba perquè l'entrada d'aigua en les aules provoca que el sistema elèctric salti i no es pot garantir "un desenvolupament correcte de les classes".