Castelló

Detinguts quatre membres d'una organització que subministrava drogues a menors a l'Alcora (Castelló)

DETENIDOS POR TRÁFICO DE DROGAS
GUARDIA CIVIL

L'actuació de la Guàrdia Civil, portada a terme per l'equip Roca de Castelló, va començar quan els agents van tindre coneixement per part de pares i mares que en una colla de l'Alcora es podria estar venent substàncies estupefaents a menors d'edat.

Per l'esmentat motiu va començar una investigació que va donar com a resultat que el dia 31 de desembre es va realitzar una entrada i escorcoll amb el corresponent manament judicial en esta colla.

L'escorcoll del local va donar com a resultat la troballa i confiscació de diferents substàncies estupefaents ja preparades per a la venda, diversos bitllets de diferent valor, bàscules per a fer la pesada de la droga, armes blanques, telèfons mòbils, agendes amb anotació de la venda de les substàncies estupefaents i diferents béns relacionats amb el tràfic de drogues.

La venda de substàncies estupefaents en el local era "tan activa" que fins i tot, mentre es realitzava l'escorcoll judicial, van aparèixer al lloc menors amb la intenció de comprar droga.

ENTRE 24 i 49 ANYS

Per tot això es va procedir a la detenció de quatre persones, veïns de l'Alcora, amb edats compreses entre els 24 i 49 anys, com a suposades autores de delictes contra la salut pública -tràfic de drogues- i pertinença a organització criminal.

Amb l'explotació d'esta operació s'ha aconseguit desarticular un important punt de venda de drogues a menors. L'operació continua oberta i no es descarten més detencions. Els detinguts, en unió a les diligències, seran posats a disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 de Castelló.