Alacant

Detingut a Elx per 11 robatoris en comerços

Segons ha informat la Comissaria local, l'operació ha començat a començament de desembre, quan s'ha tingut coneixement d'un augment en per denúncies per robatori amb força en establiments en els barris de Carrús, El Toscar i Sector 5º.

La Policia va establir així un dispositiu de vigilància i seguiment, amb agents d'uniforme i de paisà, per a localitzar l'autor o autors dels robatoris.

El dispositiu va permetre que el passat dia 15, es detinguera 'in fraganti' un home a l'interior d'un establiment en el Sector 5º d'Elx. El detingut havia forçat la persiana del local i sostret els diners de la caixa registradora.

Una vegada detingut se li van imputar com a mínim altres deu robatoris amb força en diferents comerços en els barris afectats. L'ara arrestat, de nacionalitat espanyola, va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Elx, que va decretar el seu ingrés a la presó.

En el dispositiu policial han participat agents de la Brigada de Policia Judicial i de la Brigada Local de Seguretat Ciutadana de la Comissaria Local d'Elx, i les diligències han sigut tramitades pel Grup III de la Brigada Local de Policia Judicial d'Elx.