Castelló

Tres detinguts a Vinaròs per agredir un revisor que els va demanar que baixaren del tren per anar sense billet

L'actuació va començar arran d'un avís de la Central d'Emergències 062 on s'informava de l'agressió per part de diverses persones al revisor del tren Tortosa-València amb parada a Vinaròs, on la víctima els va requerir que es baixaren del tren per mancar del bitllet corresponent.

En aquell moment, segons explica, tres homes van començar a agredir-lo, li van provocar lesions i fins i tot van arribar a esgrimir dues navalles, a més de sustraure-li diners en efectiu abans de donar-se a la fuga.

Efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local s'hi van desplaçar i, després de fer una batuda pels voltants de l'estació de tren, van aconseguir localitzar en un descampat les tres persones, que van mostrar resistència i fins i tot van arribar a forcejar amb els agents. Després d'identificar-los, van trobar dues navalles entre les seues pertinences utilitzades a la comissió del fet delictiu.

Per esta raó, es va procedir a la detenció de tres joves de 24 i 27 anys com a suposats autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, lesions i resistència agents de l'autoritat. Les diligències van ser entregades al jutjat d'Instrucció número 2 de Vinaròs.

loading...