Barcelona

Jornada 'Cap a un nou model de governança' a la Pompeu Fabra

Una clase de una de las universidades catalanas.
ACN (Archivo)

L'IDEC de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), al carrer Balmes número 132, organitza el proper 9 d'octubre la jornada Cap a un nou model de governança. La sessió està adreçada a responsables públics, regidors, gestors i tècnics municipals o membres d'entitats que tinguin interès o experiència en la temàtica de la jornada.

L'objectiu central és veure com superar la distància entre l'Administració i les persones i assolir les fites següents:Crear un marc de trobada per a l'anàlisi, la reflexió i les solucions sobre la crisi de la política entesa com l'esmentada distància entre l'Administració i les persones. Iconèixer experiències que concretin algunes respostes a aquests reptes i que poden ser suggerents i motivadors.

Durant la jornada, el segon mòdul es dedica a les Estratègies i experiències: Política i ciutadans. D'on venim i cap on hem d'anar (a les 11.30 hores). El tercer mòdul tracta de Comunicació i política: La importància dels mitjans de comunicació en la superació de la desafecció política (18.00 hores).

loading...