Barcelona

Barcelona saluda a la Mobile World Capital a cinc dies del Congrés mundial de mòbils

Visitantes del Mobile World Congress.
ARCHIVO

Més de 47.500 persones van donar la benvinguda a la Mobile World Capital, la capitalitat de Barcelona dins el sector del mòbil, amb un moviment social anomenat Welcome Mobile World Capital Barcelona, que del 4 a l’11 de febrer, va rebre més de 47.500 missatges de benvinguda i també fotografies.

Aquests missatges s’han mostrat en quatre mòbils gegants instal·lats a L’Illa Diagonal, l’Estació de Sants, La Maquinista i Gran Via 2 de L’Hospitalet.

La Mobile World Capital és una iniciativa que té com a objectiu fer de Barcelona el centre neuràlgic de les tecnologies mòbils més enllà de la celebració del Mobile World Congress entre els dies 25 i 28 de febrer. Es busca que persones,institucions i empreses treballin conjuntament per assolir aquesta fita, tot aprofitant el potencial de Barcelona i el seu entramat tecnològic.

Capital mundial del mòbil fins al 2018

La capitalitat, que de moment és vigent fins al 2018, ha estat impulsada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, la Fira de Barcelona i el GSMA, l’entitat que agrupa a les principals empreses del sector del mòbil.

Dilluns passat, el Patronat de la Fundació MWCapital va aprovar ubicar-se a l’edifici Media-TIC del districte del 22@, de 2 plantes i 2.800 metres quadrats.

loading...