Barcelona

El festival Grec comença gratis

Joan Garriga, de la Troba Kung-Fú.
ARXIU

L’espectacle inaugural del Grec és d’accés lliure per primer cop en molt de temps en la història del festival d’estiu de Barcelona. Dissabte, el passeig Lluís Companys s’omple de música i de teatre amb els concerts de Canteca de Macao i La Troba Kung-Fú (a les 21.00 i a les 23.00 hores, respectivament) i amb el muntatge de teatre aeri Pedalejant cap al cel (a les 22.30 i a mitjanit) de 20 minuts de durada.

La festa gratuïta d’escena, rumba-rock i fusió mestissa comença amb la dosi d’optimisme, ball, sentiment i profunditat de Canteca de Macao. La seva proposta va plena de sons mediterranis i de ritmes llatins amb l’emoció com una única premissa de partida. Porten 10 anys de vida com a banda i el seu secret és fer ballar a qualsevol.

La Troba Kung-Fú són adients per a una gran festa popular com aquesta. Són sinònim de rumba catalana i fusió amb rock, dub, cúmbia, bugui-bugui i els més variats ritmes del món. Des del 2005, Joan Garriga i els seus escampen pel planeta la seva rumba sense complexes amb la mateixa energia que quan van començar a rodar en l’espectacle.

Màgia pels aires

La companyia belga Theater Tol s’exhibeix al passeig Lluís Companys amb un muntatge pensat per a tots els públics i amb un potent llenguatge visual i de fantasia. El teatre aeri eleva per sobre del terra ciclistes, violinistes, ballarines i un acròbata, penjats tots ells d’un carrusel gegantí a 30 metres d’alçada. Dissabte a partir de les 21.00 hores al Passeig Lluís Companys. www.bcn.cat/grec.

loading...