Barcelona

El caos de trànsit obliga a aturar obres a la carretera

Cues de vehicles, ahir, a l’A-2, provocades per les obres a l’alçada d’Esparreguera. (Esther Romagosa / Acn)

Les obres d’estiu no han fet més que començar i ja han provocat tants problemes de trànsit que se n’han hagut d’anul·lar algunes.

Foment va aturar ahir els treballs de manteniment al pont de La Magarola, entre Esparreguera i Abrera, perquè l’eliminació d’un dels dos carrils de l’A-2 va col·lapsar aquesta important via amb fins 14 quilòmetres de cues. Els treballs es reprendran a l’agost.

L’alcalde de la població, Xavier Sitjà, va explicar que ningú els havia comunicat les obres i no van poder informar als conductors.

Cues quilomètriques

Els accessos a Barcelona també van patir ahir retencions a la C-32, amb fins a 6 km a l’alçada de Sant Boi, i amb 5 km de cues a la B-10 en direcció al Nus de la Trinitat. No gaire lluny d’allà, continuen les afectacions a la Ronda de Dalt.

Dins de Barcelona també es van continuar registrant problemes a la Diagonal, amb les obres de renovació del carril bus, i malgrat les mesures per corregir el caos de dilluns. Les obres van afectar sobretot la freqüència de pas d’almenys 15 línies de bus i el repartiment de mercaderies. Ahir, també van sumar-se els treballs a la Carretera de Collblanc.

loading...