Barcelona

L’oficina, un territori perillós

Repartiment de la nova estrena del Tantarantana, Estem quedant fatal.
Foto
Qui no s’ha trobat algun cop a la seva vida en una empresa on la tasca d’oficina es converteix en una lluita per la supervivència? Això és precisament el que els passa als personatges de 35.4 Estem quedant fatal, una tragicomèdia sobre els jocs de poder que impregnen la personalitat de moltes de les empreses del món occidental i globalitzat.La filial espanyola d’una multinacional alemanya, jerarquies burocratitzades i manca absoluta d’ètica professional. La tragèdia arriba a aquesta companyia habitada per feres amb camisa i corbata quan des de la cúpula de l’empresa els anuncien un canvi que fa trontollar l’estructura de poder.

La misèria de la condició humana, amb un accent humorístic càustic i irònic, converteix a aquests superbs herois de les finances en porucs gossos amb la cua entre les cames.

Pou d’insatisfaccions

Aquesta és una reflexió sobre les relacions de poder, les insatisfaccions a la vida, l’ èxit laboral, la riquesa o les noves formes de subordinació feudal, al segle XXI.Un apunt a tenir en compte: dels sis protagonistes, tan sols una dona. Secretària, per a més senyes.

L’ obra, de Gemma Rodríguez, ha estat guardonada amb el Premi Internacional María Teresa León 2002, atorgat per l’ Associació de Directores d’ Escena d’ Espanya. Estarà en cartell fins el proper 14 de maig.

* Teatre Tantarantana. Les Flors, 22. De dimecres a dissabte a partir de les 21.00 hores. Diumenges a partir de les 19.00 hores. Preu: de 14 a 16 euros. Més informació a www.tantarantana.com

loading...