Nou servei per a què els joves puguin independitzar-se

Nou servei per a què els joves puguin independitzar-se

Oficina de suport. L’Ajuntament de L’Hospitalet traslladarà a l’edifici Molí del Centre Cultural Tecla Sala l’Oficina Municipal de Recursos per l’Emancipació Juvenil, un servei integral i interdepartamental que es vol ampliar davant la gran demanda.
L’oficina vol «fer un seguiment dels joves en la seva emancipació», segons la regidora de Joventut de la ciutat, Glòria Herance. El servei, d’assessorament i informació, fa incidència en tres aspectes, la formació, la feina i l’habitatge, «els tres temes que es consideren essencials pertal que els joves assoleixin la plena autonomia», diu Herance. En formació, hi haurà un fons documental sobre sortides professionals. En treball, hi haurà ofertes i ajudaran els joves a fer currículums i a preparar entrevistes de feina. En vivenda, hi haurà la borsa d’Habitatge Jove de la ciutat, informació dels drets i deures sobre el pis i hipoteques. A més, monogràfics, cursos, tallers i una aula de recerca.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/870/0/INDEPENDITZAR/JOVES/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios