Habitatges amb estil

Habitatges amb estil

Habitatges amb estil
L’habitació de bebès dissenyada per Adela Jiménez i Carmen Jiménez. (Foto)
Ampliar
Casa Decor: La prestigiosa exposició-fira de decoració presenta 46 propostes novedoses a un edifici modernista.
Si s’han de canviar de casa o volen redecorar alguna habitació que potser s’ha quedat antiquada, les revistes de decoració són una bona possibilitat per agafar idees. Però si el que volen és veure de primera mà com queden aquestes idees en un espai real, Casa Decor és la millor opció.

En aquesta edició, la número 31, l’exposició ha recreat 44 espais (cuines, salons, banys, habitacions infantils) en un esplèndid edifici modernista situat a l’Eixample, la Casa Burès.

L’objectiu és mostrar les últimes tendències decoratives en un ambient real i adaptat a les característiques arquitectòniques de l’edifici.

El recorregut passa per les plantes primera i segona per acabar a la planta baixa, on s’han adaptat els antics magatzems per crear 12 espais tipus loft. A tots ells, aquesta  passarel·la de decoració posa atenció en mobiliari, materials i les tecnologies més avançades.

* Ausiàs Marc, 30-32. D’11 a 21 hores. 12 euros (gratis els menors de 14 anys).

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/67419/0/Habitatges/Casa/Decor/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios