Sancions pels talls de la Ronda contra la narcosala

Sancions pels talls de la Ronda contra la narcosala

Fins 30.000 euros de multa.
Els Mossos d’Esquadra han obert quatre expedients als organitzadors de les mobilitzacions contra la narcosala de Vall d’Hebron, que dimecres, per 21è cop, van tornar a tallar la Ronda de Dalt en senyal de protesta. Els expedients oberts poden arribar a derivar en sancions de 300 a 30.000 euros.

La delegació del Govern ja havia obert nou expedients abans del desplegament de la Policia autonòmica, pel que ja en són 12. Tot i el procés sancionador, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana discrepen sobre les competències. Els primers diuen que un tall de trànsit és local, mentre els urbans afirmen que una manifestació és de la Policia. Els expedients s’han fet públics després que els manifestants rebutgessin una nova ubicació de la narcosala.

 

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/64301/0/Sancions/Ronda/narcosala/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios